Servis klavira

Servis klavira Split, Zadar, Šibenik.

Trebate li pomoć, savjet ili tražite profesionalno mišljenje? Mi vam pomažemo rješiti sve probleme. Kontaktirajte nas već danas na broj mobitela: 095 565 9557 ili 091 538 3493

Servis klavira

Servis klavira i popravci

Servis klavira

Servir klavira i sav potreban alat da vaš klavir bude u izvrsnom stanju.

Servis klavira. Klavir je jedan od najsloženijih glazbenih instrumenata ikad stvoren, koji se sastoji od tisuća pokretnih dijelova. Često zahtijevajući popravak, prilagodbu ili servis klavira. Klikovi, zujanje i tipke neke su od najčešćih problema koje vidimo. U mnogim slučajevima možemo riješiti te vrste problema tijekom ugađanja, često bez ikakve dodatne naplate. Bez obzira na problem sa svojim klavirom, nazovite nas i rješiti ćemo vaš problem.

Manji popravci klavira

Moderni klaviri imaju do 9000 dijelova i mi ih popravljamo ako je potrebno.  Mnogi se popravci mogu napraviti u vašem domu tijekom ugađanja klavira. 

Ugađanje klavira

servis klavira

Jedan od važnijih čimbenika prilikom popravka klavira je ugađanje

Baš kao i vaš automobil, vaš glasovir će zvučati najbolje ako se redovito podešava. Redovno ugađanje i popravak klavira će vam pružiti veću stabilnost u zvuku  i povećati njegovu vrijednost. 

Čišćenje klavira

Servis klavira

Da bi vaš klavir bio u besprijekornom stanju, potrebno ga je očistiti

Klaviri su lijepi instrumenti, ali s vremenom skupljaju puno prašine i prljavštine. Pravilno čišćenje klavira dijelom uključuje povlačenje žica, pa je važno da očistimo vas klavir u isto vrijeme kada je vaš klavir podešen.

Regulacija klavira

Regulacija je prilagodba mehaničkih aspekata klavira kako bi se nadoknadili učinci trošenja, komprimiranja i taloženja tkanine, filca i kože, kao i promjena veličine dijelova drva i vune zbog promjena vlage.

Intoniranje klavira

servis klavira

Ne manje važno od ugađanja, intonacija klavira je vrlo bitna kako bi vaš klavir ima savršen zvuk

Intonacija je postupak pri izradi i restauraciji glazbenih instrumenata kojima se odstranjuju nedostatci kod pojedinih tonova i ujednačuje boja zvuka.

Tražite kvalitetnog stručnjaka za servis klavira?
Uslugu servisa klavira vršimo u Splitu, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku

Često postavljena pitanja

Cijena servisa klavira se određuje individualno za svaki klavir, ovisno o vrsti problema i popravka.

Profesionalnu uslugu servisa i popravaka klavira.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam nešto nije potpuno jasno nazovite na broj mobitela: 095 565 9577 ili 091 538 3493, vrlo rado ćemo vam otkloniti sve nejasnoće i dati odgovor na vaša pitanja.

Radno vrijeme je od 08:00 – 16:00

Nedjeljom ne radimo.

Naš profesionalni tim je na raspolaganju za vas. Ispunite kontakt obrazac i javite nam se!